Lespraktijk

Een instrument bespelen is voor veel mensen een ontspannende bezigheid die veel plezier kan geven. Op het gebied van orgel en piano heeft Jan Wisse een zeer uitgebreide lespraktijk met leerlingen van alle niveaus. Zowel gevorderde als beginnende leerlingen kunnen hun mogelijkheden ontwikkelen door les te nemen. Ontwikkelen van de eigen mogelijkheden is daarbij het sleutelwoord. In overleg wordt een lesprogramma bepaald dat indien nodig kan worden bijgesteld. Ook leerlingen die klavarskribo spelen zijn hartelijk welkom.

Jaarlijks wordt er een voorspeelavond georganiseerd in de Koorkerk te Middelburg waar leerlingen voor vrienden en bekenden spelen.

Het spelen van aantrekkelijke muziek staat garant voor een gemotiveerde leerling.

Orgel- en pianolessen worden gegeven in onze lespraktijk. Daarnaast wordt voor het geven van orgelles ook gebruik gemaakt van verschillende kerken op Waclheren en in Middelburg. 

Voor onze lespraktijk kochten we onlangs een nieuw Hauptwerkorgel. Het werd geleverd door de firma Noorlander uit Lunteren, www.noorlanderorgels.com

 

 

 

Orgelles op maat?

Voor (aankomende) kerkorganisten is het mogelijk om een lesprogramma samen te stellen dat helemaal gericht is op het spelen in de eredienst.

Meer info ยป